Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
dinsocialjurist green solar 3480

 
Indledningsvis gøres der opmærksom på, at I ikke efter partshøringssvar har truffet en skriftlig afgørelse med klagevejledning.

Uanset hvor mange gange I skriver og siger at Henrik kan klare sig selv, så bliver det ikke sandt eller rigtigt. At stoppe hans hjælp med øjeblikkelig virkning, er direkte uforsvarligt, utilstedeligt og uværdigt.
I denne forbindelse skal vi henvise til Handicapkonventionen. Denne gælder i hele Danmark, og hvis I gør jer den ulejlighed at læse den, vil I kunne konstatere, at Odense Kommune ikke er undtaget!

Ovenstående er allerede blevet sendt, til min sagsbehandler i Odense Kommune og rådmanden for ældre- og handicapforvaltningen i Odense Kommune, om rådmanden så faktisk har læst skrivelsen vides ikke, men en ting er sikkert, og det er at de måske vågner op nu, og for at gøre det hele lidt mere spændende så kan du finde den fulde klage her på min hjemmeside. Jeg har fjernet navnet på min sagsbehandler, jeg har bibeholdt mit navn og min socialjurits navn og firmanavn.
 
 
Med den her klage fortæller vi også kommunen, at vi agter at gå til pressen uanset udslaget af klagen, for det er så grov en måde som jeg bliver behandlet på af Odense Kommune at man helt tilsidesætter almindelige menneskerettigheder. Der er en del jeg snakker med, som virklig græmmes over den måde hvorpå man i dag behandler handicappede og kronisk syge i Danmark.
 
Jeg er Din Socialjurist taknemlig for at de vil hjælpe mig, i sagen mod Odense Kommune, og nej vi er endnu ikke færdige, nu er vi først lige begyndt.
 
Har du kommentare til det her opslag, så skriv dem her under, din emailk adresse er ikke synlig for andre. Den bruges kun hvis du har kommenteret og at der kommer et svar på din kommentar.

Husk at du som altid er velkommen til at dele mit blogindlæg - du behøver ikke at spørge om lov...

Du kan tilmelde dig nyhedsbrev her - så får du link til nye indlæg i din indbakke sammen med andre nyheder