Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Så lige om lidt, at jeg igen har møde med Odense Kommune, til at starte med sendte min sagsbehandler kun invitationen til mig, ja der kom slet ikke noget til min socialjurist, til trods for at der ligger en fuldmagt at de skal skrive til min socialjurist, nå men da jeg så have skrevet at vi kom til mødet den 17. marts, så selvom fuldmagten var vedhæftet, og jeg havde skrevet Cc til min socialjurist, ja så er det igen kun mig der får svar. De fik igen en opdateret fuldmagt, men den følger de heller ikke - det er tankevækkende at de ikke gør det, det er tankevækkende at de skal hjælpe os borgere.

Jeg er så skuffet over at Odense Kommune - eller rettere min sagsbehandler i kommunen ikke retter sig efter mine ønsker. Ja jeg ved godt det er småtings afdelingen, men det har stor betydning for mig, hvorfor vil de så ikke acceptere mit ønske.


Mødet er nemlig højst sandsynligt blevet til efter at min socialjurist, skrev den 19. januar til Rådmanden for Ældre- og Handicapudvalget. Men jeg finder det bare uforskammet at man ignorere at det er fuldmagthaveren der har indkaldt til mødet, de har helt klart noget de skal arbejde på at få rettet op.


Jeg ved godt at jeg ofte hænger mig i små ting, men det er det jeg gør, og det jeg altid har gjort, aftaler overholdes ret stramt hos mig, det er ikke noget jeg har lært hjemmefra, men jeg fik at vide af min mor at jeg altid har holdt en aftale lige fra barns ben.


Mine nerver hænger lidt uden på tøjet for tiden, men det er på grund af det møde. Også fordi at alt spænder vil meget for, og alt er ret meget, det fylder meget i mit liv, jeg kan bare ikke gøre for det. For det er sådan mit liv er.Den første film er bare for normalt fungerende en gå tur på stranden, men meget mere anderledes for autister.


Ok den sidste film her passer godt på hvordan jeg havde det som barn i folkeskolen, og på nogle af de andre uddannelser jeg har gået på. Må indrømme at jeg er noget rystet nu, det viser hvor meget jeg har lidt i min skoletid og i et forsøg på at få en uddannelse.Du kan følge mig på Facebook og Google +.
YouTube vil du kunne finde relevante videoer om det at leve med autisme, at have sanser der er på overarbejde døgnet rundt.