Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Der er gået en del dage siden jeg sidst har skrevet, meget er sket siden sidst.

Der har været en mindre drama, det udspillede sig i torsdags (5. februar 2015), hvor et lille ord blev tolket på mange forskellige måder, men jeg holder forsat fast i det lille ord, ordet er "skuffet". Jeg fik at vide at det måtte man ikke skrive på Facebook, jeg måtte ikke længere selv bestemme hvad jeg skrev på Facebook.

Min plan var ellers at have skrevet et indlæg om livskvalitet, men det er pt. droppet, jeg syndes ikke der er grund til at skrive om det i øjeblikket, da jeg ikke føler meget livskvalitet over livet.

Jeg har nydt de sidste par dage med sol også selvom det har været koldt. Dog ser jeg forsat et problem når jeg taler med familie, og andre, det kan være hjemmeplejen eller folk jeg møder, jeg får alt for mange informationer på en gang, der hoppes rundt i det der fortælles mig og så går det altså galt, jeg går ned jeg kan ikke styre det, men det er lige så svært at få det sagt som det er at opleve det gang på gang.

Det at jeg føler at man ikke må skrive skal ingen bestemme over mig, jeg har den opfattelse at den væg jeg har på Facebook er min væg, jeg skriver det jeg tænker og det jeg ville sige hvis vi havde været i samme, problemet er blot at det jeg meget ofte tænker er det jeg enten skriver eller siger uden at tænke på hvad modtageren siger / skriver (tænker om det jeg siger/skriver).

Problemet er blot at jeg føler at mugglerne, har meget svært ved at lytte til os fuldblods, jeg så det stigende op til i torsdags, en person blev ved nærmest at tale færdigt for mig - problemet var / er blot at vedkommende ikke aner hvad jeg vil sige, det er lidt som om at nogle personer tror at de ved bedre hvad der skal siges når jeg taler, nu er vi så ikke på talefod - om jeg skal undskylde ikke på vilkår, aldrig nogenside.

Som det er nu men også i fremtiden hvis der skulle blive brug for en værge så er det min mor, og når hun ikke er til mere så bliver det ikke en fra min familie. Jeg vil ikke have det, og det bliver i løbet af denne uge nedfældet i et dokument - det står ikke til yderligere debat. Det er mit liv.

I morgen tirsdag er det min vens fødselsdag, vi har kendt hinanden i næsten 18 år. Det har været 18 sjove og gode år med masser af gode oplevelser sammen, vi hygger og har det sjovt.