Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

For nogle dage siden var der lidt snak i en Facebook gruppe om glæde og autisme, jeg vil gerne tilslutte mig nu, hvor jeg ved hvorfor det sker.

Hvis jeg får en gave, som jeg for så vidt godt ved er på vej, men har glemt alt om så bliver jeg så glad når jeg pakker den ud, at jeg flabber med mine hænder, og jeg danser rundt, på en meget glad måde. For nogen vil det se underligt ud. Men for mig er det normalt.

Jeg har gjort det mange gange og på forskellige måder, men det er også sket hvis der er noget der er lykkedes, bare se da jeg fik bevilling på armskinnerne eller på fodkapslerne, jeg bruger både lyde og fagter. Men fagterne er nok for mig det mest synlige. 

Jeg kan huske da jeg fik bevilling på min bil - jeg var i en glædes rus som ingen ende ville tage. Det var flabben med hænder, der var armene over hovedet, jo jeg var glad.

Glæden i dag, var også stor da jeg endelig kunne få mine fodkapsler eller fodskinner. Men glæde kan være svær at beskriv i ord, især når det hele for tiden er det rene lort. Men det er noget helt andet.