Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I foråret her i år, var jeg med til generalforsamling i Landsforeningen Autisme kreds Fyn, jeg var mødt op blot for at se / høre mere om foreningen eller rettere kredsens arbejde og for at komme ud, den tidligere bestyrelse spurgte om der var andre der ville stille op, jeg tror at vi var 13 eller deromkring der var mødt op til denne generalforsamling, så jo jeg valgte at stille op – og sidder nu som bestyrelsesmedlem.

Lige for tiden er vi i bestyrelsen ved at planlægge en Autisme messe som skal holdes den 5. november 2016 på Enghaveskolen her i Odense, jeg har haft til opgave at indhente tilbud fra oplægsholdere, jeg skulle finde 5 der ville komme og holde foredrag og det er lykkedes mig at få fat i de 5 vi havde snakket om.

At sidde i bestyrelse er ikke noget nyt for mig, men der er gået en del år siden jeg sidst sad i en bestyrelse, sidst jeg sad i bestyrelse var det Epilepsiforeningen Fyn – mener det var fra 1996 til 1999, dengang var jeg sekretær og det var også ok, men presset blev for stort med tiden, men det var både hyggeligt og sjovt at være med. Og det var gode ting jeg nåede at opleve.

Det der er min største udfordring til tider, er at tage kontakt og få det skrevet på en ordentlig indbydende måde, og så kan jeg sidde og skrive blogs uden videre, tænker i nok, men der er forskel på tingene – et er at invitere en mulig foredragsholder, noget andet er altså min egen blog at skrive, på bloggen er det lidt anderledes.

Men jeg må jo have gjort det meget godt, når det er lykkedes mig at få inviteret 5 foredragsholdere til Autisme Messe Fyn her til den 5. november, jeg ser i øvrigt frem til denne messe.

I mellemtiden kommer der også til at ske lidt her på siden, inden for meget kort tid kommer der både et debatforum – men også en link samling til lidt af hvert, både til bosteder / botilbud, hjælpemidler, tøj til handicappede med meget mere.


Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.


Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, om det at have gået med autisme i 42 år - uden at kende til diagnosen, se mere om mit tilbud her.

Kunne du tænke dig at få et nyhedsbrev, hver gang jeg udgiver et blogindlæg, så kan du tilmelde dig her, det er helt gratis.