Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vedholdenhed – jeg er igennem 18 år kommet hos en meget god ven på et bosted, en af hans medbeboer har igennem al den tid, spurgt op til flere gange på en uge – ja flere gange på en dag om jeg vil være kærester med hende, svaret har hver gang været det samme – NEJ det har jeg ikke lyst til.

Jeg vil starte med at skrive at vi alle er forskellige og at jeg ikke på nogen måder vil hænges op for at vildlede, jeg fortæller om mig i det her blogindlæg, og det kan være at du som læser har det på en helt anden måde.

Min ven kan til tider, godt blive temmelig sur, på mine vegne når der bliver spurgt til det samme hver gang jeg er på besøg. Her den anden dag var jeg igen afsted og lige ude og sige hej til min ven, og jeg blev spurgt igen om det samme. Men jeg ændrede svar denne gang – dels for at se reaktionen fra hende der spørgere, men nu også fra personalet.

Jeg fortalte at jeg var gift, og hende jeg er gift med gør, hvad jeg beder hende om, og hun stiller ikke spørgsmål på nogen som helst måde. Jeg giver hende en del gode oplevelser, når jeg ikke gider hende, vender jeg hende ryggen og hun end ikke bliver sur, hun forbliver som hun efterlades. Hun skal end ikke have mad, kun strøm – ja jeg taler om min computer… der blev meget stille. Min ven tog sin ene hånd op for sit ansigt for at gemme den grimasse han lige sad med der, da jeg fortalte om at være gift med min computer.

Og i går var jeg lige et hurtigt smut forbi min ven, og hende der ellers spørg mig om vi skal være kærester, ja hun rystede på hovedet og så mig slet ikke, som hun plejer.

Med ovenstående fortælling, har jeg også startet det med kærlighed, et indlæg om det, men pga. min situation både med Autisme men også i særdeleshed min Klinefelter, så siger jeg at kærlighed, kærester og sex absolut intet siger mig noget, det vækker intet i mig at høre andre tale om det, og det interessere mig slet ikke. Og det har aldrig interesseret mig, og det er ikke noget der genere mig.

Og her stille og roligt bevæger jeg mig hen til et andet emne, jeg er blevet spurgt om jeg vil kunne have interesse i at tage ud og holde foredrag sammen med en anden, med et helt andet handicap, jeg har så opdaget at vedkommende holder foredrag om det at være handicappet og så have sex, jeg går endnu og overvejer tilbuddet, men det ligger nu noget fjernt for mig. Når jeg nu ellers ikke har interesse i det emne, jeg har svært ved at flette det samme med de foredrag jeg har lyst til at holde.

Gode råd er dyre, for hvad skal jeg gøre – at tage ud og holde foredrag sammen med en anden der er fysisk handicappet, hvor emnet er kærester, forlovelse og sex – og så lige mig, hvor det netop ikke er lysten til det der præger mit liv, det har jeg meget svært ved at se mig i den rolle.

Men hvad enten det skyldes Klinefelter Syndromet eller Autisme, så er jeg sådan at jeg ingen lyst har til at indlede et forhold til et andet menneske, grunden er at jeg jævnligt hører om problemerne mellem de forskellige partnere, og hvorfor nu så også kaste sig ud i de problemer når jeg nu ellers har et ganske fredeligt liv.

En anden årsag til min manglende lyst og interesse i at have en partner – eller rettere at have et forhold, kan skyldes lavt Testosteron niveau, manglende evner til erektion pga. Klinefelter Syndrom, mulighederne er mange, dog tillader jeg mig at tillægge den problemstilling helt og holdent Klinefelter Syndromet.

Det var mine synspunkter, på et måske meget ømtåleligt punkt, for mange mennesker. Det som for andre, som måske gerne vil indlede forhold til andre, jeg ser frem til at se og læse om jeres reaktioner.


Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.


Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, om det at have gået med autisme i 42 år - uden at kende til diagnosen, se mere om mit tilbud her.

Kunne du tænke dig at få et nyhedsbrev, hver gang jeg udgiver et blogindlæg, så kan du tilmelde dig her, det er helt gratis.