Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det er en svær uge fordi, at min bil skal have den store reparation i næste uge, der vil det vise sig om det er udrykkerlejet eller om det er robotenheden der er stået af. Indtil i sidste uge frygtede jeg det allerværste vedrørende dette problem, jeg frygtede en pris på reparation som jeg ikke kunne betale, en frygt som var der helt uden grund.

Og det var helt uden grund at have den frygt, jeg blev her i starten af denne uge råddet og vejledt af en værkfører fra Autohuset Vestergaard her i Odense, den bil jeg har, har jeg fået på bevilling fra Odense Kommune, og i den bil er der nogle særlige indretninger, blandt andet er der en lift monteret i bagenden, en el-håndbremse og et motor kabine fyr, de 3 ting er efter monteret. Den sidste ting som der er en særlig indretning er faktisk automatgearet i min bil, da jeg på min bevilling på bilen fra Odense Kommune står at automatgear på skånehensyn, det gør at der i bilbekendtgørelsen står at når det er bevilliget så er det kommunen der står for reparation af den del.

Hvor er jeg lettet over at det er sådan, og at man kan få hjælp til at få det lavet. Jeg skrev sammen med min sagsbehandler i går om dette problem, se lig hvad min sagsbehandler skrev til mig: ”Det er korrekt, at automatgearet er bevilget som særlig indretning på skånehensyn” så nu skal min minibus afleveres mandag over middag.

Og så på tirsdag begynder de at skille bilen ad, så de kan få fejlsøgt hvad der er galt med bilen, når den er fejlsøgt skal de sende et tilbud til kommunen, går alt som det plejer i min bil sag, så kommer der højst sandsynligt grønt lys allerede på tirsdag. Når bevillingen kommer handler det om at jeg skynder mig at få send reparations bevillingen afsted til værkstedet så de kan gå i gang med at bestille reservedele hjem.

er det spændende om det er udrykkerlejet den er gal med – jeg tvivler dog lidt fordi – bilens computer mener at det er noget hydraulisk tryk der er for lavt, og så meget hydraulisk er der ikke i udrykkerlejet, men derimod lyder det til at det er robotenheden der er i stykker, dels er den olie ekstrem sort / beskidt og det er et tegn på at robotenheden er under opløsning. Og er det robotenheden den er gal med så er det mindst små 20.000,- kr det kommer til at koste.

Jeg har syndes jeg selv, været rimeligt fattet i det her, selvom det er svært, indimellem har mit gear været mere til besvær end til gavn, det har til tider givet problemer ude i trafikken, og når så gearet står i position 1, og man holder for rødt, og i det sekund lyskurven skifter til grønt at ens gear så skifter til Neutral og folk har travlt med at komme afsted og jeg der holder forrest ikke kan køre så føler man sig stresset. Men jeg har taget det her problem i stiv arm.

Min mor og jeg snakkede lige om det her til eftermiddag, og jeg har i den grad kunne bevare overblikket af den kommende reparation, åbenbart ligger det lidt til min natur til trods for min autisme, at have styr or orden på det punkt.

Dette spørgsmål er kun til personer med en autisme diagnose!!
Ville i også kunne bevare overblikket, hvis i kom ud for en lignende situation kunne i så manøvrere genne situationen eller ville i få en nedsmeltning, og lukke ned for omverden?

Lige inden min mor og jeg skulle spise, snakkede vi om at vi ikke gad lave mad, ja vi orkede faktisk ikke at tænke på det, vi fik lavet mad og vi fik spist det med stor appetit, lige nu synger det på det sidste vers her på bloggen, jeg er træt meget træt. Og jeg kan mærke at jeg er overtræt fordi min krop og især mit hoved trænger til ro efterhånden. Men jeg er stolt over mig selv fordi jeg har kunne holde overblikket i denne uge.

Ud over alt det ovenstående har jeg været med til et bestyrelsesmøde i Autisme foreningen kreds Fyn, har været afsted i aktivitets- og samværstilbud og hjulpet min mor med at køre haveaffald væk samt at få handlet lidt ind.

 Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.


Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, om det at have gået med autisme i 42 år - uden at kende til diagnosen, se mere om mit tilbud her.

Kunne du tænke dig at få et nyhedsbrev, hver gang jeg udgiver et blogindlæg, så kan du tilmelde dig her, det er helt gratis.