Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Emnet denne gang er sådan set brok over mig, for noget af det jeg har skrevet på min hjemmeside omkring mig selv, jeg vælger at lægge noget ud som en person har skrevet til mig, dog uden at nævne personens navn på nogen måde.

VIGTIGT – DETTE ER IKKE VIDENSKABELIGT BEVIST – DET ER MIN EGEN ERFARING

Jeg skriver på min hjemmeside at Klinefelter Syndrom er genetisk, vi er vel enige om at Kromosom er det samme som gen, når man skriver om menneskekroppen. Se neden for hvad der er en der har skrevet mener om det.

At du skriver klinefelter er Genetisk, er det ikke. Det er en tilfældighed, som de ikke kan forklare i Århus (Endokrinologisk afdeling).

Endvidere er personen sur / gal på mig fordi jeg skriver at man kan tage skade af mandligt kønshormon, vedkommende læser bare ikke at det er min erfaring og ikke mindst det jeg HAR oplevet. Jeg må ikke ifølge vedkommende skrive sådan noget, det skal ingen bestemmer over mig hvad jeg må eller ikke må.

Og nu ender det nok ud i, at vedkommende bliver sur over, at jeg nævner det her på bloggen. Men igen, det er vedkommendes eget problem. Min hjemmeside er ikke underlagt diktatur / der er ytringsfrihed i Danmark.

Her på denne side beskæftiger jeg mig primært med min autisme, men jeg kommer også ind på de andre diagnoser jeg nu engang har, her for et par uger siden var jeg til repræsentantskabsmøde med Landsforeningen Autisme, der snakkede jeg kort med en person der var sur / negativ over at jeg kom anstigende i en kørestol og begyndte at udspørge mig meget grundigt til hvorfor det ene og det andet, vedkommende er læge, men i bund og grund er det jo min sag om hvorfor jeg sidder i kørestol, det er også min egen sag om hvorfor jeg ikke tager Testosteron – mandligt kønshormon når jeg har Klinefelter Syndrom, jeg kæder desværre disse 2 henvendelser sammen, jeg er skuffet over at folk reagere så negativt over at jeg vælger en vej. Og hvorfor jeg sidder i kørestol er altså på grund af nedsat muskelmasse og det er på grund af Klinefelter Syndrom at jeg har nedsat muskelmasse.

Hvis jeg begynder at skal tvinges til at tage Testosteron – ja så må min mor på banen og give svar på at hun næppe har lyst til at få det som om at jeg ter mig som 100 teenagere i en krop, jeg kan slet ikke være til og så kommer vi ind på det psykiske ved at tage Testosteron når jeg nu ved at jeg bliver en vildbasse og når jeg ved at jeg bliver sådan hvorfor så udsætte sige selv for unødige kemiske stoffer som min Autisme ikke kan klare. Hvorfor skal man tage medicin som gør os næsten normale, måske er det derfor jeg har fået det meget skidt af at tage Testosteron tidligere i mit liv, hvad er det der gør at man skal tage behandling, mig bekendt er der ikke behandlingstvang i Danmark.

Nå men nok om det emne.

Men jeg forbliver lidt i det samme, jeg har de sidste par uger haft meget at se til både på mine egne ting, Autisme forening men også med familien, det der tager mest pt. på kræfterne er de udfordringer der er på familie siden, det undre mig meget at jeg som den yngste i familien og den der har det værst vedrørende handicap skal lave så meget for mine forældre når jeg nu har 2 storebrødre, den ene er lidt undskyldt da vedkommen bor i Bogense og ikke må føre bil, den anden bor i samme by som mine forældre og mig, alligevel er det yderst sjældent at han kigger forbi mine forældre.

Jeg må desværre bare sige, at jeg ikke magter det i længden, min krop kan ikke blive ved og det har min mor også set.

Lige lidt om mig og min fritid, jeg har ikke siden maj måned i år stort set ikke haft energi til at sidde og spille computerspil, jeg har ikke energien til det, jeg føler lidt at jeg bare får at vide at jeg skal tage mig sammen. Problemet er blot at jeg ikke har energi til at sidde ret længe adgangen til at få lavet det jeg så gerne vil. Hvad med om min bror der bor i samme by som mine forældre og mig tog sig sammen og fik besøgt vores forældre. Jeg kan vel tillade mig at være forundret og skuffet på en og samme tid, når nu familien ikke magter at stå sammen og se om mna kan komme videre.

Med det vil jeg, ønske jer en forsat god søndag.