Open menu
Jeg har til tider haft behov for, at have adgang til forskellige dokumenter og filer, det kunne være en partsrepræsentant fuldmagt eller reglerne - retningslinjer, for hvornår og hvordan man må optage møder med det offentlige.
Ofte er jeg blevet meget træt af at lede efter de dokumenter, jeg har nu fundet dem hos blandt andet www.dukh.dk - DUKH – Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet og på hjemmesiden www.k10.dk
Neden for finder du derfor, nu en masse nyttige filer, som du kan hente til eget brug, det er både pdf og word filer. Jeg linker til arbejdsredskaber eller rettere programmer, så du både kan læse filerne og redigere i dem - de filer du kan redigere i er word filer, det er pt. dem der ligger øverst startende med skabelon.

Men lad os begynd med værktøjerne, som du kan / skal bruge, til at læse og redigere i filerne. 
Get Adobe Acrobat Reader DC web button 158x39.fw Som standard er der markeret hentning og installering af McAfee antivirus, jeg anbefaler at du fjerner markeringen af McAfee Antivirus.
 
google docs icons 590d5dfe3df78c928309366b
 

Først starter jeg med skabelon til Partsrepræsentant dokumentet, den få i 2 fil versioner - ordlyden er ens i begge versioner.