Open menu
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Et nyt ord vi har lært og som er på alles læber verden over er Coronavirus og Covid-19, derudover så er jeg bange – som i meget bange for den. Jeg har jo som i mange år ikke givet hånd til fremmede her fra marts af, giver jeg slet ikke nogen hverken hånd eller kram eller knus. Jeg vil prøve at begrænse mig til at skrive så lidt som muligt om Coronavirusset her i dette indlæg.

Lige til venlig orientering, så har jeg fundet et link som jeg syndes, at i lige skal læse, for det indeholder nogle gode informationer om hvordan smitte spredning foregår, og hvordan det kan undgås… det er meget aktuelt i disse Corona tider… i artiklen fra TV 2 kan ma se 4 simuleringer i hvordan smitte spredning kan foregå - se den - jeg har set den og den er nu årsagen til at jeg bliver mest muligt hjemme hos mig selv - https://nyheder.tv2.dk/coronavirus-simulator-fire-grafer-derfor-skal-vi-holde-afstand

Med ovenstående link til simulation af smitte spredning, så kommer jeg ikke til, at færdes ret meget blandt andre fra dagsdato, det er ret tankevækkende. Jeg må sige eller skrive, at jeg kommer til at være ret meget alene i min lejlighed, og jeg vil nok også undlade, at lukke andre ind, jeg skal så vidt som muligt ikke have den fandens virus, ind i mit system – som Hendes Majestæt Dronning Margrethe II sagde, den er en farlig gæst.

Lige tre andre sætninger, som der hos mig har bidt sig fast som Hendes Majestæt Dronning Margrethe II sagde.

 • Det synes jeg ikke, man kan være bekendt.
 • Det er tankeløst. Og det er først og fremmest hensynsløst.
 • Myndighedernes råd er egentlig ret enkle: Vask hænder. Hold afstand. Undgå fysisk kontakt. Bliv hjemme.

Og så ikke mere Corona Virus… næsten da.

Men indlægget her bliver mit det sidste her i marts og måske også april, også selvom der ligger 2 andre blogindlæg færdige, jeg magter det ikke lige i øjeblikket og jeg kan godt mærke, at jeg er psykisk træt af det hele. Jeg har jo ret mange aspekter, at tænke på, jeg har en god stor håndfuld handicaps, og mindst lige så mange symptomer hvis ikke det er 2 håndfulde symptomer. Og så har jeg en mor der er i 80erne så hende skal jeg også tænke på.

Af handicaps / sygdomme kan jeg blot nævne (de forsvinder ikke)

 1. Klinefelter Syndrom
 2. Atypisk Autisme / Asperger
 3. Nedsat muskelmasse
 4. Essentiel Tremor
 5. Spasticitet (Cerebral Parese)
 6. Nedsat lungefunktion

Symptomerne er mange (jeg kan blandt andet nævne):

 1. Manglende kropsbehåring
 2. Fedtfordeling som hos kvinder samt bryst udvikling
 3. Rysten der ses helt ude fra fingerspidserne/hænderne og ses i hovedet og på fødderne
 4. Manglende energi pga. nedsat lungefunktion
 5. Mange sanseforstyrrelser
  1. Lyde
  2. Lys
  3. Varme/Kulde
  4. Tryk/Kram
  5. X antal personer i et rum
 6. Udtrættes hurtigt
 7. Spasmer / ufrivillige ryk i arme og ben

Når man sådan lige ser listen som her så er der rigelig at se på, og passe på - derfor ændre jeg stragei.

Men nu vil jeg godt udfordre Dig lidt og lade Corona være Corona og så komme med noget Du gør for at glemme alt om denne verdens pandemi som den jo er blevet. Hvad får Du tiden til at gå med, Du må komme med alle de bud Du måtte have liggende, jeg tænger sådan til at se hvad andre laver nu hvor enten skolerne er lukket – jeg ved godt, at Du bliver undervist hjemmefra, eller at Du er offentligt ansat og arbejder hjemmefra eller, af hvad nu hvilken grund til at Du er hjemme, jeg skal nok liste hvad jeg laver neden for.

Jeg er med på mange sociale medier, så du finder mig nok et eller andet sted, ellers kan du altid skrive til mig, via denne formular.

Jeg nyder at høre musik og det er enten danske sange, er det helt galt med tankerne så sætter jeg noget elektronisk musik på af enten, Jean-Michel Jarre, Kebu, Vangelis eller Mike Oldfield, rytmen på Kebu og Jean-Michel Jarre er af en passende hastighed der gør, at man kan finde sin egen rytme igen så man faktisk kan slappe af. Jeg er i et aktivitets- og samværscenter hvor der er mange forskellige typer borgere, der er en der er lidt urolig, hvis jeg sætter musik på lavet af Kebu, jammen så kommer vedkommende hen og sætter sig og bliver helt stille. Og kan sidde stille og roligt i meget lang tid, i kan selv hvis i har en spotify konto, prøve at lytte til noget at det musik jeg hører. Linket finder du lidt længere nede i dette indlæg.

Desuden er jeg heldig i, at jeg er meget interesseret i, at lave mad det var jo også den store drøm at blive kok, lige siden jeg var 6 år gammel, men det blev jeg jo aldrig.

Og så er jeg også meget glad for at tage billeder på de meget gode dage, hvor jeg ikke ryster forbandet meget på mine hænder, og selv om jeg har et stativ så er det forsat svært at tage billeder - men jeg gør det så godt som jeg kan det.

Og ellers så kan jeg bruge mange timer på at sidde og spille spil som enten Cities Skylines eller Transport Fever 2 – ofte har det været sådan at jeg har siddet 5 timer når jeg stopper med at spille, uden at være klar over at der er gået så lang tid.

I skrivende stund, altså hvor jeg har skrevet det her indlæg så har jeg hørt både Kebu og Jean-Michel Jarre det er dejligt for en gangs skyld og anderledes bare til en afveksling i disse Coronakrise tider,  jeg sidder med hørebøffer på som også er behagelige, normalt ville det genere mig voldsomt meget, men jeg tænker at mine naboer er glade for at jeg sidder med hørebøffer med den slags musik jeg har det med at høre.

I kan se noget af min musiksmag på min Spotify profil ved at klikke her.

Det er alt for denne gang, jeg vil hermed holde skrive ferie fra mine blogindlæg men skrive vil jeg for jeg vil igen kaste mig over at skrive om min livshistorie. Indimellem kan der dukke opskrifter op her på hjemmesiden dog bare på adressen http://autismeliv.dk/mad

Lige et par billeder der ikke handler om virus...

DSC00080 8x6  DSC00208 8x6

Vi ses igen på den anden side af Coronakrisen…

 


Det er alt for denne gang, du må meget gerne dele indlægget med din omgangskreds, du skal ikke spørge om lov.

Kunne du tænke dig at modtage nyhedsbrev fra mig, så klik her.