Open menu
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hvor er det dog så trist det hele, der er Coronakrise – og jeg har det ikke godt med mine funktionsnedsættelser som i den grad bliver negligeret af min kommune. Mine udfordringer er store i dagligdagen, og derudover holder man øje med mig uanset hvor jeg befinder mig om jeg er der hjemme i min lejlighed eller om jeg er hos min mor og næsten også hvordan jeg gør tingene.

Jeg må simpelthen sige, at jeg er ved at miste lysten totalt. Men rolig det gør jeg ikke, for så nemt skal de ikke tro det er, jeg har bidt mig fast i bordpladen og holder godt fast i mit greb. De skal ikke tro at de kan slippe for at observere mig så systematisk som de gør, en dag rammer karma dem og de bliver afsløret, de har jo faktisk afsløret sig selv ved at skrive at de observere mig når jeg er hos min mor, hun bor i eget hus – og på den grund har de intet at gøre så længe min mor kan klare sig selv.

Denne her skrivelse, er ikke et blogindlæg som sådan, det er en vigtig information – og den er, at alle tidligere indlæg før 2020 nu er arkiveret og at der ikke kommer yderligere indlæg her i maj måned, jeg har mistet skrivelysten, jeg fortsætter min skrivning på ”min livshistorie”… den er meget vigtigere end som noget som helst andet i min optik.

Jeg ønsker alle mine læsere et forsat godt Corona Forår – sammen hver for sig, hold nu afstand – det er så vigtigt for dem af os der er i risiko gruppen samt alle de svage.

 

Har du set, mine 2 videoer med hvor jeg viser hvor svært det er for mig at lave et glas kakaomælk eller smørre en bolle med ost. Hvis ikke så kan du se dem her eller på Youtube.

I den første video, viser jeg hvor svært jeg har ved, at lave mig et glas kakaomælk, jeg ved godt, at jeg kan få færdig lavet kakaomælk, men det ville kræve 2 slags mælk i mit køleskab, og jeg tænker ikke, at det ville smage godt med kakaomælk i flæskesteg sovsen.

I den sidste video, viser jeg hvor svært jeg har ved, at smøre en bolle med smør og komme en skrive ost på den.


Husk du må meget gerne dele mine blogindlæg og også meget gerne min hjemmeside.