Open menu

Jeg lægger ud i en lidt hård tone - her på bloggen, jeg har hjælp til rengøring af mit udstyr, den hjælp bliver leveret af min  kommune, men i de sidste 18 dage, er der kommet mange forskellige hjemmehjælpere i mit hjem, nogle er kommet 2 gange mens der de seneste 9 dage er kommet mange forskellige ansigter hos mig, man har omlagt den udkørende gruppe som jeg får hjælp af. Men det er vildt forvirrende og endnu mere vanskeligt at planlægge ting, min hjerne slår kolbøtter. Bare siden i mandags er her kommet mange forskellige. 

Mandag - 1 ny, Tirsdag - 1 ny, Onsdag - 2 nye, Torsdag - 1 ny, Fredag - 2 nye, Lørdag - 1 ny, Søndag - 1 ny, i morgen mandag - 1 ny. Jeg føler i den grad at man ikke viser hensyn til os borgere - Kommunen ved godt, at jeg fra flere psykiatere har fået diagnosen Autisme, også selvom man i kommunen har fjernet min Autisme diagnose og man ikke viser mig respekt for de diagnoser som jeg nu engang har med de dertil hørende funktionsnedsættelser ihvertfald inden for Servicelovens §83. Men det underlige er at man godt gøre det inden for mange andre paragraffer.

Det værste er, at når de fleste kommer så siger de det er hjemmeplejen - de glemmer at fortælle hvem de er, altså sige deres navn, men de siger mit - det er så frustrerende som noget kan være. Kan de ikke bare i det mindste sig hvad de hedder når de går ind, det er fint de siger de kommer fra hjemmeplejen, men at de ikke siger hvad de hedder er ikke pænt, og jeg nægter at snakke med dem når de kun siger at de er fra hjemmeplejen - man kan ikke føre en samtale med nogen der ikke præsentere sig med navn.

Jeg finder det stærkt kritisabelt at man som leder af en hjemmehjælpsgruppe ikke kan få det til at fungere, jeg har ofte hørt at det faste personale har svært ved at få det til at fungere, og der er stor udskiftning eller stort forbrug af vikare.

Men jeg undres over noget andet, sidste søndag var jeg ikke hjemme, jeg var på besøg hos min mor og havde sovet hos min mor fra lørdag til søndag, jeg havde sagt det torsdagen og fredagen før den søndag, men åbenbart glemmer man at give besked på kontoret til planlæggerne eller til sin leder, således at den hjemmehjælper der skulle komme hos mig - bliver ved med at kime mig ned fordi man ikke selv kan huske at jeg havde sagt at jeg ikke var hjemme søndag. Det er alt for ringe - få dog for en i h..... styr på det. Men åbenbart kan man som borgere der får hjælp ikke længere tage på ferie eller besøge familie.

Bare lige lidt fra brokkassen...

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline