Open menu

En ældre person som jeg heldigvis ikke er i familie med, og som jeg tidligere har hjulpet - med noget elektronik, vi bor i samme bebyggelse som jeg bor i, har lige forsøgt sig med at få mig overtalt til at betale vedkommendes TAXA tur til BILKA Odense - 255 kr tur + retur altså 510 kr. den hoppede jeg ikke på - telefonen vedkommende har er 2,5 til 3 år gammel. Plus at jeg også skulle betale batteriet til vedkommende. Det nægtede jeg pure - og hvorfor skulle jeg dog det.

Men det var jo ikke det som vedkommende havde startet ud med, i torsdags da jeg kom hjem efter at havde bestilt nyt pas + kørekort, lå der en seddel hvor personen beklagede sig med at vedkommende ikke længere kunne se og læse samt skrive, og havde det meget svært og havde brug for hjælp, men ak, men det var ikke det der var problemet, problemet er at vedkommende taler så længe i telefon til tider at den går ud, ja ok personen har en NOKIA 3310 som er svær at bruge og tasterne er for små, samt en Doro 1362 som jeg havde skaffet fordi den har store taster - men nu er intet ikke godt nok og personen vil gerne snakke 4 timer adgangen i et træk - og så gerne 3 gange om dagen, jeg har forsøgt at forklare, at det kan man ikke med de telefoner. De bruger jo strøm når man bruger dem.

Jeg opfordrede vedkommende til at sætte telefonen til opladning noget mere, det mente vedkommende nu også at det skete, for den står jo i holderen som er lade stander, men oplader / ledning sad ikke i holder - og så kan den jo ikke lade, men det ville vedkommende ikke høre på, for det har jeg ikke forstand på, men det må personen nu selv finde ud af.... for nu gider jeg ikke mere.

Jeg har nu frabedt mig at vedkommende tager kontakt til mig igen, da jeg også selv har en masse ting at slås med, jeg har foreslået vedkommende en telefon med høj kontrast da personen har svært ved at se og læse taster og nummerere på display, men nej det skal være så småt som muligt. Jeg foreslog vedkommende en nyer telefon ala noget smartphone (Android eller iPhone), men nej det skulle det ikke være for det kan man ikke bruge og dem kan man ikke tale i, kun sociale medier med mere. Jeg har opgivet at forklare yderligere.

Og nej, havde det stået til vedkommende - så skulle jeg havde fragtet vedkommende ud til BILKA fordi jeg har jo bil, dertil fik vedkommende så det svar - at jeg PT ikke har bil og at jeg tilmed ikke må føre bil, det var vedkommende så fuldstændig ligeglad med - jeg skulle stå til ansvar for dårlig anbefaling, men jeg anbefalede jo bare en telefon med større og bedre knapper end som den vedkommende selv havde bestilt - gennem ældresagen.... som jo så ikke kunne anbefale noget vedkommende kunne bruge, så måske at det var ældresagen der skulle stå til ansvar for dårlig anbefaling af telefon.

Taget i betrækning af min autisme - så syndes jeg nu at jeg klarede den opgave / udfordring med bravur.... personen er nu på min blackliste.... fik jeg med at jeg var ved at blive kvalt i en ildelugtende stram røglugt....

Nå men - jeg havde bare lige brug for at få lidt luft...

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline