Gennemse efter kategori

Oplev vores mest værdsatte opskrifter!

Foccacia boller med hvidløg, timian og tomatsauce
  • lørdag, 20. juli 2019
Foccacia boller med hvidløg, timian og tomatsauce
Ferie ramt - det er ikke let at have ferie, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at være på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia bolle, den...
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 75 g Gær, 6 dl Vand, 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 2 tsk Timian, 4 fed Hvidløg, 2 spsk Olivenolie, 800 g Tipo 00, 200 g Fuldkornsmel, 20 g Bageenzymer (Kan udelades), 1 ds Hakkede tomater, 1 ds Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 1 spsk Spidskommen, 2 stk Chili (styrke 5), 450 g Kyllingbryst, 150 g Bacon, 300 g Revet cheddar (rød)
Fremhævet
Fuldkornsboller med havregrød
  • mandag, 15. juli 2019
Fuldkornsboller med havregrød
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Havregryn, 3.5 dl Vand, 0.5 tsk Salt, 1 portin Havregrød, 75 g Gær, 5 dl Vand, 100 g Raps Olie (kan udelades), 2 Stk Æg, 4 spsk Sukker, 1200 g Hvedemel med Fuldkorn, 200 g Fuldkornsmel, 4 tsk Salt, 20 g Bage enzym (kan udelades)
Hvedeknopper
  • mandag, 15. juli 2019
Hvedeknopper
En god dansk tradition er hveder på store bededagsaften, hjemmebagte hvedeknopper smager særligt godt, og de er ikke svære at lave.
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Gær, 2.5 dl Vand, 1 tsk Salt, 2 tsk Kardemonde, 1 spsk Sukker, 1 stk Æg, 400 g Mel
Grove Burgerboller
  • mandag, 15. juli 2019
Grove Burgerboller
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de meget kedelige burgerboller man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage, at de er masse...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 3 dl Koldt vand, 50 g Gær, 1 stk Æg, 1 spsk Sukker, 1 tsk Salt, 150 g Ølandshvedemel, 350 g Hvedemel med fuldkorn
Langtidshævet Foccacia med tomatfyld
  • tirsdag, 16. juli 2019
Langtidshævet Foccacia med tomatfyld
Foccacia er et fladbrød i familie med Pizzaen. Her i en version med tomatsauce i bunden, med lidt revet cheddar ost og toppet med Spansk chorizo pølse og pyntet med Basilikumpesto.
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Gær, 5 dl Vand, 250 g Tipo 00, 250 g Hvedemel med fuldkorn, 1 spsk Sukker, 1 tsk Salt, 1 spsk Olie, 2 fed Hvidløg, 3 tsk Tørret oregano, 1 tsk Tørret timian, 5 dl Tomat pure, 1 tsk Salt, 1 stk Chili (efter egen smag og styrke)
Ree's Æblekage
  • lørdag, 17. august 2019
Ree's Æblekage
En nem og hurtig æblekage som min mormor fik for mange år siden, den har derfor betydning for mig og familien.
Kategori: Kager
ingredienser: 200 g mel, 200 g sukker, 100 g smør (lurpak), 1 stk æg, 1 tsk bagepulver, 4 stk æbler
Luksus brunsviger
  • lørdag, 17. august 2019
Luksus brunsviger
  En fynsk specialitet, som bare smelter på tungen. Husk, at brunsviger skal spises helt friskbagt – faktisk inden for de første 5–6 timer – da den hurtigt bliver tør.   Kender jeg...
Kategori: Kager
ingredienser: 5 dl Vand (Is vand), 35 g gær, 100 g sukker, 10 g salt, 900 g hvedemel, 100 g raps olie, 100 g marcipan (kan udelades), 250 g smør, 250 g brun farin, 0.5 dl mørk sirup (lys sirup kan godt bruges), 1 dl brød rasp
Pitabrød
  • tirsdag, 16. juli 2019
Pitabrød
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de Pitabrød man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage at de er masse produceret. Så her den anden...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 3 dl Vand, 50 g Gør, 1 stk Øg, 350 g Hvedemel med fuldkorn, 150 g Tipo 00, 1 tsk Salt, 1 spsk Sukker, 50 g Rapsolie
Fuldkorns pizza
  • lørdag, 17. august 2019
Fuldkorns pizza
Opskriften på pizzadej er nem og fyldet bestemmer man jo helt selv. Jeg har selv udviklet på min pizzadej. Jeg har på et tidspunkt stået i lære som bager i København. Hjemmelavet pizzadej er ret...
Kategori: Pizza
ingredienser: 20 g gær, 2.5 dl lunkent vand, 3 spsk oliven olie, 1 tsk salt, 450 g Tipo00 eller Pizza mel, 150 g Fuldkorns hvedemel
Pizza sauce
  • lørdag, 17. august 2019
Pizza sauce
Dette er den klassiske italienske grundsauce til pizzaer. Skal simre en times tid, men den gode smag er ventetiden værd. Jeg har desværre ikke noget billede af sovsen på nuværende tidspunkt, men...
Kategori: Pizza
ingredienser: 2 ds hakkede tomater, 1 pk tomatpure, 1 stor ds tomat koncentrat, 2 fed hvidløg, 1 stk stort løg, 2 spsk oliven olie, 2 tsk oregano, salt, peber, 2 tsk sukker (efter smag), 1 tsk chili (efter smag)