Gennemse efter kategori

Oplev vores mest værdsatte opskrifter!

Foccacia boller med hvidløg, timian og tomatsauce
  • lørdag, 20. juli 2019
Foccacia boller med hvidløg, timian og tomatsauce
Ferie ramt - det er ikke let at have ferie, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at være på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia bolle, den...
Kategori: Bagværk Madbrød
Forberedelsestid:
40m
Tilberedningstid:
20m
Klar på:
1t
ingredienser: 75 g Gær, 6 dl Vand, 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 2 tsk Timian, 4 fed Hvidløg, 6 spsk Olivenolie, 800 g Tipo 00, 200 g Fuldkornsmel, 1 ds Hakkede tomater, 1 ds Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 1 tsk Spidskommen, 0.5 tsk Chili pulver, 1 stk Chili (styrke 9), 450 g Kyllingbryst, 100 g Bacon, 250 g Revet ost
Fremhævet
Fuldkornsboller med havregrød
  • mandag, 15. juli 2019
Fuldkornsboller med havregrød
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at...
Kategori: Bagværk
Forberedelsestid:
35m
Klar på:
1t 30m
ingredienser: 50 g Havregryn, 3.5 dl Vand, 0.5 tsk Salt, 1 portin Havregrød, 75 g Gær, 5 dl Vand, 100 g Raps Olie, 2 Stk Æg, 4 spsk Sukker, 1200 g Hvedemel med Fuldkorn, 200 g Fuldkornsmel, 4 tsk Salt
Hvedeknopper
  • mandag, 15. juli 2019
Hvedeknopper
En god dansk tradition er hveder på store bededagsaften, hjemmebagte hvedeknopper smager særligt godt, og de er ikke svære at lave.
Kategori: Bagværk
Forberedelsestid:
1t
Tilberedningstid:
30m
Klar på:
30m
ingredienser: 50 g Gær, 2.5 dl Vand, 1 tsk Salt, 2 tsk Kardemonde, 1 spsk Sukker, 1 stk Æg, 400 g Mel
Grove Burgerboller
  • mandag, 15. juli 2019
Grove Burgerboller
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de meget kedelige burgerboller man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage, at de er masse...
Kategori: Bagværk
Forberedelsestid:
15m
Klar på:
1t
ingredienser: 3 dl Koldt vand, 50 g Gær, 1 stk Æg, 1 spsk Sukker, 1 tsk Salt, 150 g Ølandshvedemel, 350 g Hvedemel med fuldkorn
Langtidshævet Foccacia med tomatfyld
  • tirsdag, 16. juli 2019
Langtidshævet Foccacia med tomatfyld
Foccacia er et fladbrød i familie med Pizzaen. Her i en version med tomatsauce i bunden, med lidt revet cheddar ost og toppet med Spansk chorizo pølse og pyntet med Basilikumpesto.
Kategori: Bagværk
Klar på:
1d
ingredienser: 50 g Gær, 5 dl Vand, 250 g Tipo 00, 250 g Hvedemel med fuldkorn, 1 spsk Sukker, 1 tsk Salt, 1 spsk Olie, 2 fed Hvidløg, 3 tsk Tørret oregano, 1 tsk Tørret timian, 5 dl Tomat pure, 1 tsk Salt, 1 stk Chili (efter egen smag og styrke)
Pitabrød
  • tirsdag, 16. juli 2019
Pitabrød
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de Pitabrød man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage at de er masse produceret. Så her den anden...
Kategori: Bagværk
Tilberedningstid:
10m
Klar på:
1t
ingredienser: 3 dl Vand, 50 g Gør, 1 stk Øg, 350 g Hvedemel med fuldkorn, 150 g Tipo 00, 1 tsk Salt, 1 spsk Sukker, 50 g Rapsolie
Ree's Æblekage
  • lørdag, 17. august 2019
Ree's Æblekage
En nem og hurtig æblekage som min mormor fik for mange år siden, den har derfor betydning for mig og familien.
Kategori: Kager
Forberedelsestid:
1t
Tilberedningstid:
45m
ingredienser: 200 g mel, 200 g sukker, 100 g smør (lurpak), 1 stk æg, 1 tsk bagepulver, 4 stk æbler
Luksus brunsviger
  • lørdag, 17. august 2019
Luksus brunsviger
  En fynsk specialitet, som bare smelter på tungen. Husk, at brunsviger skal spises helt friskbagt – faktisk inden for de første 5–6 timer – da den hurtigt bliver tør.   Kender jeg...
Kategori: Kager
Forberedelsestid:
40m
Tilberedningstid:
20m
Klar på:
1t 20m
ingredienser: 5 dl Vand (Is vand), 35 g gær, 100 g sukker, 10 g salt, 900 g hvedemel, 100 g raps olie, 100 g marcipan (kan udelades), 250 g smør, 250 g brun farin, 0.5 dl mørk sirup (lys sirup kan godt bruges), 1 dl brød rasp
Fuldkorns pizza
  • lørdag, 17. august 2019
Fuldkorns pizza
Opskriften på pizzadej er nem og fyldet bestemmer man jo helt selv. Jeg har selv udviklet på min pizzadej. Jeg har på et tidspunkt stået i lære som bager i København. Hjemmelavet pizzadej er ret...
Kategori: Pizza
Forberedelsestid:
20m
Tilberedningstid:
10m
Klar på:
30m
ingredienser: 20 g gær, 2.5 dl lunkent vand, 3 spsk oliven olie, 1 tsk salt, 450 g Tipo00 eller Pizza mel, 150 g Fuldkorns hvedemel
Pizza sauce
  • lørdag, 17. august 2019
Pizza sauce
Dette er den klassiske italienske grundsauce til pizzaer. Skal simre en times tid, men den gode smag er ventetiden værd. Jeg har desværre ikke noget billede af sovsen på nuværende tidspunkt, men...
Kategori: Pizza
Forberedelsestid:
30m
Tilberedningstid:
2t
Klar på:
2t 30m
ingredienser: 2 ds hakkede tomater, 1 pk tomatpure, 1 stor ds tomat koncentrat, 2 fed hvidløg, 1 stk stort løg, 2 spsk oliven olie, 2 tsk oregano, salt, peber, 2 tsk sukker (efter smag), 1 tsk chili (efter smag)
Henriks Lasange
  • lørdag, 17. august 2019
Henriks Lasange
Lasagne er en pastaret. Den mest kendte version er nok Lasagne Bolognese, der som navnet antyder, stammer fra byen Bologna i Norditalien. Lasagne indeholder pasta normalt i form af tynde plader, der...
Kategori: Pasta Oksekød
Forberedelsestid:
1t
Tilberedningstid:
40m
Klar på:
1t 40m
ingredienser: 400 g hakket oksekød, 1 stk stort hakket løg, 3 fed hvidløg, 2 stk chili (styrke 5), 2 spsk hakket soltørret tomat, 200 g revet gulerod, 200 g revet knold selleri, 2 spsk oregano, 1 tsk sort peber, 3 spsk raspolie, 3 spsk mel, 6 dl sødmælk, 2 tsk stødt muskatnød, 0.5 tsk salt, 1 tsk peber, 150 g revet cheddar (rød)
Sigrid's frikadeller
  • søndag, 18. august 2019
Sigrid's frikadeller
Sigrid var min mormor, den her opskrift har sit udspring fra min mormor, min mormor brugte Allehånde og Nelliker i sine frikadeller, jeg bruger vand istedet for mælk, da jeg syndes at mælken gør...
Kategori: Svinekød
Forberedelsestid:
1t
Tilberedningstid:
20t
Klar på:
40m
ingredienser: 500 g Hakket svinekød 8-12%, 1 tsk salt, 1 stk æg, 1 stk løg, 3 spsk havregryn, 1 tsk peber, 0.5 tsk allehånde, 0.5 tsk nelliker