Gennemse efter kategori

Oplev vores mest værdsatte opskrifter!

Hjemmelavet fuldkorns pasta
  • søndag, 23. februar 2020
Hjemmelavet fuldkorns pasta
Jeg har for mange år siden selv lavet min egen pasta og rullet det ud på en pastamaskine, den var med et håndsving. Men efter jeg har fået fat på Kenwood køkkenmaskine så kan man købe sig til ekstra...
Kategori: Pasta
Sæsoner:  Alle
ingredienser: 350 g Tipo 00 eller Durum mel, 50 g Fuldkorns mel, 4 stk Æg, 0.5 tsk Salt, 2 Spsk Olivenolie
Chokoladekage med kaffetopping
  • torsdag, 19. marts 2020
Chokoladekage med kaffetopping
Drømmekage er en kage lavet af sukker, smør, æg og mel med høj glasur af brun farin og kokosmel. Kagen er velkendt i Danmark og indtog en delt fjerdeplads, sammen med flødeskumskagen, som den mest...
Kategori: Kager
ingredienser: 100 g Smør, 200 g Rapsolie, 4 hele Æg, 2 dl Vand, 4 spsk Kakao, 4 tsk Bagepulver, 100 g Smør, 50 g Rapsolie, 1.5 dl Vand, 2 spsk Fryse tørret kaffe, 200 g Brunfarin, 150 g Kokosmel
Surdej "Maude"
  • onsdag, 29. april 2020
Surdej "Maude"
Vil du lære at mestre teknikken på surdej og bage brød, boller eller rugbrød med et helt personligt præg? Brødet får en let syrlig smag, masser af saftighed og god elastisk krumme. Surdej er...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Vand, 25 g Hvedemel, 25 g Rugmel, 50 g Surdej, 75 g Vand, 25 g Hvedemel, 50 g Rugmel
Rugbrød med mange kerner
  • onsdag, 29. april 2020
Rugbrød med mange kerner
Hjemmebagt rugbrød, selvfølgelig med surdej, det tager naturligvis sin tid, men belønningen er stor, for smagen og duften er uforlignelig.   Rugbrød smager godt, synes mange. Det siges...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 200 g Skårende rugkerner, 100 g Solsikkekerner, 25 g Chiafrø, 100 g Græskarkerner, 300 g Vand, 200 g Surdej (find opskriften i beskrivelsen), 10 g Gær, 300 g Manitoba eller anden hvedemel, 450 g Rugmel, 400 g Vand, 20 g Salt, 2 spsk Honning
Hvedeknopper
  • mandag, 15. juli 2019
Hvedeknopper
Og jeg elsker duften og smagen af Kardemomme, jeg får næsten lyst til at synge Boller op og Boller ned i min mave, skønt at den sang intet har at gøre med Storebede dag. Men jeg elsker den her dag...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Gær, 3 dl Vand, 2 tsk Kardemonde, 1 tsk Salt, 1 spsk Sukker, 1 stk Æg, 500 g Manitoba mel
Fremhævet
Estragon Eddike
  • lørdag, 6. juni 2020
Estragon Eddike
Anvendelse af estragon Blade og unge skud af planten er et velkendt og populært krydderi, der indgår i blandinger som "fines herbes" og "bouquet garni" samt...
Kategori: Essenser og olier
ingredienser: 6 L Heidelberg Lager eddike (lys), 2 Kg Frisk estragon blade og stilke , 500 G Skalotteløg
Spicy Focaccia boller
  • fredag, 1. maj 2020
Spicy Focaccia boller
Ferie ramt - det er ikke let at have ferie, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at være på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia bolle, den...
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 75 g Gær, 6 dl Vand, 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 2 spsk Olivenolie, 800 g Tipo 00, 200 g Fuldkornsmel, 20 g Bageenzymer (Kan udelades), 450 g Kyllingbryst, 200 g Bacon, 300 g Revet cheddar (rød), 1 ds Hakkede tomater, 1 ds stor Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 1 spsk Spidskommen, 1 tsk Chili, 3 fed Hvidløg
Havregrøds- fuldkornsboller med bageenzym og tørgær
  • mandag, 15. juli 2019
Havregrøds- fuldkornsboller med bageenzym og tørgær
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Havregryn, 3.5 dl Vand, 0.5 tsk Salt, 1 portin Havregrød, 30 g Tørgær, 5 dl Vand, 100 g Raps Olie (kan udelades), 2 Stk Æg, 4 spsk Sukker, 1200 g Hvedemel med Fuldkorn, 200 g Fuldkornsmel, 4 tsk Salt, 20 g Bage enzym (kan udelades)
Okse Focaccia boller
  • lørdag, 16. maj 2020
Okse Focaccia boller
Corona ramt - det er ikke let med den Corona, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at komme op på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia...
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 200 g Fuldkornsmel, 800 g Tipo 00, 30 g Rødgær (eller alm. tørgær), 20 g Bageenzymer (Kan udelades), 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 6 dl Vand, 2 spsk Olivenolie, 300 g Revet cheddar (rød), 250 g Løg i skiver, 1 kg Hakket oksekød 8-12%, 3 ds Hakkede tomater, 2 ds stor Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 4 fed Hvidløg, 3 stk Chili (styrke 5), 1 dl Oregano, 1 spsk Salt (efter behov), 2 tsk Frisk kværnet sort peber
Fremhævet
Fuldkorns Burgerboller med bageenzymer
  • søndag, 17. maj 2020
Fuldkorns Burgerboller med bageenzymer
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de meget kedelige burgerboller man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage, at de er masse...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 30 g Rødgær (eller alm. tørgær), 20 g Bageenzym, 2 spsk Sukker, 2 tsk Salt, 1 kg Hvedemel med fuldkorn, 6 dl Koldt vand, 2 stk Æg