Jeg handler der hvor tingende er gode og til en rimelig pris.
Nedenfor en liste over butikker hvor jeg pt. handler ind til mit forrådskammer.

Tidligere har jeg benyttet mig af bagebixen, de har et godt udvalg og til rimelige penge.
Det var her jeg i starten købte mine bageenzymer, men da jeg opdagede at man havde tilsat palmekerne olie, stoppede jeg med at købe deres produkt.

I dag er det kun det bageudstyr, som jeg ikke kan anskaffe mig andre steder, jeg køber lige her.

Men jeg har også handlet hos grilbutikken, og nej de sælger ikke kun ting til grill som navnet elles antyder.
Her har de rigtigt meget at vælge imellem, alt inden for grill men også mange gode ting inden for bagning. Det er her jeg i dag køber mine bageenzymer.

Lige en link liste over det jeg for det meste har handlet hos de 2 ovennævnte:
https://grillbutikken.dk/bageenzymer/roedgaer-torgaer - det er her jeg har købt min rødgær.
 
https://grillbutikken.dk/bageenzymer/optimax-bageenzymer-1000g-i-smart-tonde - det er de her bageenzymer som jeg har købt og som jeg anvender nu, jeg er glad for mit skifte fra et andet produkt. I det her produkt er der ikke antydning af f.eks. palmekerne fedstoffer. Og som jeg anser som unødvendige.
https://bagebixen.dk/product/bagebixen-dk-skrabeblad-15cm/ skrabeblad på 15 cm, den er god til at skrabe bordet rent når man er færdig med at forme brødet.
https://bagebixen.dk/product/bagebixen-dk-dejskraber-22cm/ dejskraber på 22 cm, den er god til at skære dejen ud i mindre klumper, jeg kalder det også at hakke dejen over.
 


Og ellers så bruger jeg stort set kun mel fra Valsemøllen. Valsemøllen er dem der levere mel til hovedparten af de danske bagere rundt i det Danske landskab, hvis der sniger sig et andet mærke ind er det fordi jeg lige står og mangler noget mel her og nu. Jeg har kun rigtigt god erfaring med Valsemøllen, som jeg jo også kender fra min tid fra den gang hvor jeg stod i lære som bager.