Open menu

Onsdag den 9. Maj 2007 var jeg taget en tur til Fredericia for at kigge på hjælpemidler, dels var jeg taget af sted for at kigge på en bil, men jeg var også taget af sted fordi jeg skulle have nye hjul på min kørestol, men jeg mødte skuffet op for det viste sig at hjulene ikke var kommet, og først ville komme senere samme aften.

Men så kørte jeg i stedet for rundt for at kigge på mange af de andre spændende ting på messen, og til sidst kom jeg ned til en stand der har med biler at gøre, denne stands navn var Autohuset Vestergaard A/S og jeg fik en god snak med begge sælgere, og den første spurgte til hvor i landet jeg var fra og da jeg fortalte at jeg var fra Odense, fik jeg den sælger der har med Fyn at gøre.

Han anbefalede mig at tage kontakt til Odense Kommune med hensyn til at søge en bil, og så begyndte vi at snakke om hvad jeg laver i min fritid og der kom jeg ind på at jeg arbejder med hjemmesider, og så begyndte en længere snak som rent faktisk endte med at jeg kom ind på at jeg kunne søge et skånejob hos Autohuset Vestergaard.

Efter at jeg var kommet hjem tog jeg kontakt til Kommunens Aktivitets og trænings center med hensyn til at søge en bil, men det var ikke nok, jeg tog også kontakt til min Førtidspensions sagsbehandler så jeg kunne komme ud til hende så jeg kunne få lavet en henvisning til en Fleksjob og skånejob konsulent, jeg kunne komme til samtale med min pensions sagsbehandler den 22. maj, og det første og eneste møde jeg nåede at få med min Job konsulent var den 8. juni sammen med min kommende arbejdsgiver og der blev det besluttet at jeg var ansat i skånejob med virkning fra den 1. juni 2007 og det er et super godt arbejde jeg har fået.

Og jeg nyder stadigvæk at være ansat ved Autohuset Vestergaard A/S - jeg har mine faste opgaver som bl.a. er at holde hjemmesiden opdateret. Her i starten af juni 2008 er jeg påbegyndt på et nyt spændende site for Autohuset Vestergaard A/S det omhandler varebiler - men det var endnu ikke offentliggjort i efteråret 2007. I sensommeren 2008 åbner Autohuset Vestergaard i samarbejde med en anden Rehabiler A/S - deres hjemmeside arbejde jeg meget med frem til januar 2013, herefter droslede jeg meget ned, med at arbejde på deres hjemmeside, grunden var at der var et kæmpe massivt arbejde og fordi de gerne ville have en webshop. Det var vanskeligt at få fritid, så jeg gik faktisk ned på et tidspunkt og blev tilbudt et behandlingsforløb, hvilket betød at webshop projektet blev sat i stå fra august 2011 og ca. 8 uger frem, det gav en del problemer, men ikke så meget for mig.

Jeg fik lært at håndtere stress symptomer men det var også kimen, til at der skete noget andet, lægen hvor jeg var indlagt syndes at der kunne være tegn på noget andet som ikke tidligere havde været fremme, han legede med en tanke om at jeg havde måske ADHD eller ADD, men der blev aldrig gjort mere i det.

I 2012 gik det rimeligt godt med mig på jobbet, jeg var forsat tilkoblet Rehabiler meget, og jeg roede med webshop, men så fik jeg at vide at jeg skulle stoppe projektet fra min chef, det meddeltet jeg ham jeg hjælp og så blev det diskuteret meget, og siden hen er det gået noget skævt mellem os, jeg droppede med at programmere og vedligeholde rehabilers hjemmeside i sommeren 2012 og der var det allerede gået meget skævt for mig, jeg blev primært nu brugt til at hente/bringe kunders hjælpemidler ind i den lokale afdeling når de skulle bruges i forbindelse med ombygning af habdicapbiler og minibusser.

I sommeren 2013 forsøgte jeg forgæves at få lidt flere timer på jobbet, det endte blot i den anden retning, i november 2013 var jeg nede på sølle 5 timer om ugen, i december 2013 havde jeg sidste arbejdsdag, det var nu helt slut med at være på arbejdsmarket som lønmodtager, grunden er at jeg ikke på nogen måde tåler at folk kommer bagfra, højelyde og min koncentration er ekstrem lav.