Open menu

HG
Efter nederlaget med bageruddannelsen valgte jeg at tage 1 år på Tietgen skolen nærmere sagt Handels skolernes Grunduddannelse, allerede fra første skole dag får jeg den besked at jeg ikke vil kunne klare mig mod alle de andre, og den besked får jeg af HG Inspektøren så der satte jeg mig det mål at jeg ville gennemføre vi skriver august 1994 og efter kort tid på skolen får jeg brev om at jeg skal indlægges på Odense Sygehus, så de kan overvåge min epilepsi og måske kortlægge hvor min epilepsi ligger i hjernen.

Og så kommer der først problemer men jeg ser det ikke som et problem at jeg skal være væk i 5 dage, jeg fik at vide hvad de skulle lave og så fik jeg det lavet på hospitalet, det var jo lidt af et nederlag for inspektøren at jeg kunne følge med til trods for at jeg havde været indlagt.

Der var en lære der var sur over at jeg ikke var kommet til undervisning, dvs. det var kun 1 undervisnings time jeg var gået glip af, jeg spurgte pænt om han ikke kunne læse at det var lovligt fravær da jeg havde været indlagt på Odense sygehus, men han fortalte mig at det kan man gøre når man har fri, jeg viste ham en kopi af indkaldelsen til sygehuset og så var det ham der var en lille fisk, han kunne jo ikke bortforklare at kontoret 3 uger før vidste at jeg skulle indlægges, han var meget sur. Og det gik udover mig desværre. Og jeg mente og mener den dag i dag at det var meget mere end uberettiget at køre den hetz mod mig, og med det faktum at skolen vidste det.

Så lidt til grin blev inspektøren og mange andre lærer, og nogle af mine med studierne, men så trak han et kort som han nok fortryder den dag i dag, og det var at han fik nogle HG’er til at sige til mig at jeg var narkoman eller drak i smug fordi jeg rystede meget på mine hænder dengang også, så gjorde jeg noget som jeg i dag er glad for at jeg gjorde jeg smed det meste af mit tøj i skolens kantine og spurgte om de kunne se nålestik. Og det var i ansigtet på de HG’er som havde startet denne lille krig de var tavse og det var sjovt at se at de kunne krybe i et musehul, der var nogle Hh’er der fik mig væk fra kantinen og vi fik lavet en lille aftale, hvad den gik ud på kommer senere.

Som tiden gik så kom vi jo til eksamen og jeg blev kaldt ned til samtale hos inspektøren, men jeg er en person som kan huske regler, og reglerne gik på at man ikke måtte nyde alkohol på skolen, dette var ens for alle, både elever og lære og de helt høje herre. Hvorom alt ting er så kom jeg til samtale hos inspektøren og jeg så en flaske med høje procenter, jeg lod som ingen ting, han sagde at jeg ikke måtte gå til eksamen da det ville skabe et dårligt ry for skolen, men jeg sagde fast at det var vi 2 om at bestemme og jeg gik til eksamen, men så gik jeg til den højeste ledelse på skolen og bad dem kigge i hans skuffe for at se hvad de kunne finde, det var på afslutningsdagen, og min bemærkning til ham var bare hvem kunne ikke gennemføre et, skole år til trods for epilepsi? Han kunne ikke smide mig ud og han kunne ikke skrive noget dårligt i mine papirer for dem gik jeg med i min hånd. Og mange grinte af ham.